Kandidati i partisë Fjala: Homoseksualët nuk i mbështes se ata kanë nevojë për ndihmën e mjekëve

0
270

Kandidati për deputet nga Partia Fjala, Avni Çakmaku, thotë se nuk do t’i përkrahë komunitetin LGBT nëse zgjedhjet, pasi që ata kanë nevojë për ndihmë mjekësore e jo për ndihmë të intitucioneve

Çakmaku vjen nga komuna e Prishtinës dhe tha se kjo qyteti i tij ka nevoja të shumta.

“Infrastruktura e komunës së Prishtinës është degraduar, ndërtimet pa asnjë kriter e kanë pruar në një gjendje katastrofale si dhe shëndetësia primare e cila me të vërtetë pa pasur disa investime “ tha ai për Kallxo.com

Në pyetje se cili grup i diskriminuar do ta ndjejë më së shumti përkrahjen e tij si deputet Çakmaku u përgjigj.

“Të gjitha për pos LGBT-ja për shkak se atë e konsiderojmë se ka nevojë për tretman mjekësor se sa përkrahje institucionale”, theksoi Çakmaku