8.1 C
Pristina
E premte, 7 Tetor, 2022

Kapen boshnjaket, Duda Balje thotë se Emilija Rexhepi e ka fyer për të kaluarën e saj

Rekomandime

Duda Balje, shumë herë deputete, këtë mandat do të jetë jashtë kuvendit të Kosovës. Megjithatë ajo thotë se do ta shoh me kujdes se kë nga komuniteti i saj do ta mbështesë. Balje ka thënë disa fjalë për Emilija Rexhepin, e cila ka fituar një ulëse në kuvend.

Balje ka thënë se kushdo që e ndanë komunitetin boshnjak nuk do ta ketë mbështetjen e saj.

“Të nderuar Boshnjakë, në dritën e thashethemeve të ndryshme që janë përhapur gjatë ditëve të kaluara në mediat publike dhe rrjetet sociale, unë do të doja të adresoja dhe sqaroja disa gjëra.

Mbështetja ministrore në Qeverinë e ardhshme të Kosovës nuk do të pranohet nga komunitetet me shumicë përveç ato boshnjake. Nuk është e njëjta gjë të kërkosh mbështetje dhe ta marrësh atë.

Deputetja e ardhshme e Parlamentit Emilia Rekhepi bëri një numër të deklaratave të rreme në lidhje me shërbimin publik të RTK2, përfshirë atë që ajo mori mbështetjen time për një pozicion ministror. Them publikisht që zonja Rekhepa nuk ka marrë mbështetjen time sepse unë kam qenë në dijeni të punës së saj dhe fyerjeve të vazhdueshme në kurriz të së kaluarës time”, ka thënë Balje.

Ajo ka shtuar se u tregua se kushdo që ndan komunitetin tonë nuk do të ketë mbështetjen time.

“Kjo është ajo që kanë bërë politikanët e këqij në vitet e fundit, të cilët kanë ndërtuar karrierën e tyre në ndarje për të mbijetuar një mandat tjetër. Kështu që këtë herë, do të mendoj me kujdes se kujt do t’i jap zërin dhe mbështetjen time”.

Më shumë artikuj

Të fundit