Keqpërdorim masiv i veturave qeveritare, vërshohet bregdeti i Durrësit

0
224

Keqpërdorimi i veturave zyrtare nga punonjësit e komunave në Kosovë është bërë dukuri e shpeshtë.

Në një foto shuhet se si një veturë zyrtare është parkuar pranë plazhit në Durrës, sot gjatë ditës.Kjo veturë shërben për punët e Komunës së Pejës, mirëpo e njejta është parë në vikend në Durrës.

Rastet e keqpërdorimit të veturave zyrtare janë shumë të shpeshta në vendin tonë. Shumë zyrtarë punët private i kryejnë me këto vetura, bartin gjësende të ndryshme dhe shëtisin nëpër vendet turistike.

Kjo nuk është hera e parë që zyrtarët qeveritar keqpërdorin veturat zyrtare për qejfe personale.