19.7 C
Pristina
Tuesday, May 30, 2023

Kërkohet ndihmë për shërimin e Jetullah Halitit

- Advertisement -

Të rekomanduara

I riu Jetullah Haliti njëkohësisht hoxhë në komunën e Mitrovicës në fshatin Rashan është diagnostifikuar me sëmundjen “Leukemi akute”.

Operacionin të cilin duhet ta kryejë këto ditë patjetër, kushton afro 160 mijë euro.

- Advertisement -

Familjarët lusin të gjithë vullnetmirët që kanë mundësi të ndihmojnë në mbledhjen e të hollave, për t’i ndihmuar personit në fjalë që të hyjë në operim dhe ta kryejë me sukses atë.

Numrat e telefonit të familjes:
+38349497464
+38349849722

XHIROLLOGARIA: 1503001003135032
SWIFT CODE: RBKOXKPR
IBAN: XK05

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -