Kështu e feston kryetari i fshatit serb shtrimin e asfaltit

Zoran Zdravkoviq, kryetar i komunitetit lokal në fshatin Zlot, në lindje të Serbisë ka festuar në një mënyrë të pazakonshme ndërtimin e një rruge lokale në vend.

Ai u shtri mbi asfalt duke u fotografuar me plot lumturi dhe krenari, por kjo foto së shpejti shpërnda në rrjetet sociale dhe u bë një hit i vërtetë, me qindra komente dhe shpërndarje.

Zdravkoviq nuk ishte i lumtur që u bë yll në internet brenda natës, kështu që kërcënoi mediat në Serbi me padi.

Nga rruga, fotografia e Zdravkoviq u shoqërua me komentin:

Kjo është një ditë e madhe për një rrugë të vogël në fshatin Zlot në Bor.

Ata mirëpritën asfaltin, të gjitha falë politikës së mençur të kreut të komunitetit lokal, i cili gjithashtu u ofroi bashkëfshatarëve një foto, pothuajse erotike”.