Lista Serbe: Shqiptarët dhe disa qarqe ndërkombëtare po gjejnë serbë me qira

0
108

Aq shumë jemi përpjekur që të ruajmë unitetin e serbëve në Kosovë, jemi të pikëlluar nga fakti që shqiptarët dhe disa qarqe ndërkombëtare gjithmonë do të gjejnë disa serbë me qira.

Kështu thotë Lista Serbe sipas së cilës krejt kjo po bëhet me qëllim që të krijohet artificialisht një ndarje në shoqërinë serbe që do të shkojë në favor të armikut të mbijetesës serbe .

Kjo parti thekson se megjithatë është e lumtur të shohë se kush do të kundërshtojë mbijetesën serbe, popullin serb dhe Listën Serbe, raporton Tanjug, transmeton Klan Kosova.