Mërgimtari u befasua kur erdhi në Kosovë: Shteti ia kishte paguar rrymën në shtëpi

0
108

Një mërgimtari që nga Austria erdhi për pushime në Kosovë, me të arritur në vendlindje i ndodhi një e papritur.

Zyrtarët e KEDS-it i thane atij se nuk ka borxh të energjisë, por për më tepër ka endergji të paguar nga Ministria e Piunës dhe Mirëqenies Sociale.

Kjo e habiti tej mase mërgimtarin nga qyteti i Gjilanit, Musa Nezirin.

“Unë njëherë u habita, thash si është e mundshme kjo. Unë nuk kam të bëjë punë me socialin. U befasova dhe një here më erdh si nënçmim, dhe thash e kanë bërë ndonjë gabim te ndonjë të varfëri”, ka deklaruar Neziri për Klan Kosova, shkruan Reporteri.net.

Në rast se mërgimtari nuk do të paraqite rastin, rryma do t’i paguhej nga Ministria.