Mihrija harron sa vjet i ka

0
121

Ajo në çdo paraqitje të saj qoftë televizive apo edhe nëpër rrjetet sociale, sjell cdoherë ëmbëlsi.

Mihrija është njëra ndër zonjat tona të muzikës e cila duket se vitet i ka ndaluar.

Edhe pse thuhet se ajo iu ka afruar të 60-tave, Mihrija prapë shihet në çdo paraqitje të saj si një vajzë e re.

E edhe në foton e fundit ku ajo ka pozuar shihet me një stil të të veshurit dhe me pamje për bukuri.