13.1 C
London
E hënë, 25 Tetor, 2021

Mishi i kurbanëve mbahet në gjendje të tmerrshme në depon e Bashkësisë Islame

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Mishi nga kurbanët që ka therë Bashkësia Islame e Kosovës për ndërë të festës, po mbahet në gjendje të tmerrshme në depon e BIK-ut.

Pakot me mish të cilat janë duke u shpërndarë tek familjet në nevojë janë mbanë në depon e saj për ta shpërndarë të njerëzit.

Insajderi ka siguruar fotografi nga mishi në depo dhe mishi që është duke u shpërndarë.
Edhe një javë pas festës së Kurban Bajramit, depoja “Bereqeti” e Bashkësisë Islame të Kosovës, është e mbushur me mish të kurbanëve.

Për ndërë të kësaj ftes theren kurban dhe mishi i tyre u shpërndahet njerëzve në nevojë. Për cdo fest mishi i kurbanëve shpërndahet edhe nga BIK.

Insajderi ka siguruar fotografi të mishit që këtyre ditëve është duke u mbajtur në depon e BIK. Përmes këtyre fotove dëshmohet se në këto temperature të larta mishi ndodhet në gjendje të tmerrshme.

Gazeta ka dërguar pyetje edhe në Bashkësinë Islame të Kosovës dhe Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë dhe është në pritje të një përgjigjeve.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img