Momenti kur dorasi qëllon me plumba viktimat në Lagjen e Spitalit (Kujdes pamje të rënda)

0
166

Një plagosje ka ndodhur para pak minutash në Lagjen e Spitalit në kryeqytet.

Aty janë plagosur katër persona, një prej të cilëve ka ndërruar jetë në Qendrën Klinike dhe Universitare të Kosovës.Shikoni videon nga momenti kur dorasi ka qëlluar me plumba viktimat në Lagjen e Spitalit: