8.1 C
Pristina
E premte, 7 Tetor, 2022

Momenti kur Policia e Kosovës arreston një person në zebra

Rekomandime

Policia shumë shpesh del në vendkalimin e rregulluar për këmbësorë (zebra) në vende të ndryshe për të rregulluar qarkullimin e komunikacionit në pjesë të ndryshme të Prishtinës.

E ata shihen shumë shpesh në lagjen “Lakërishtë”.

Me qëllim të moskrijimit të ngarkesës së madhe në trafik, Policia të mërkurën po kryente kontrollet e përditshme aty, të cilët po jepnin urdhra për ndalimin dhe qarkullimin e automjeteve dhe të këmbësorëve.

Por një person ka vendosur të mos u bindet urdhrave të zyrtarëve policorë.

Një i ri është arrestuar sot nga Policia pasi që nuk iu bind urdhrave të tyre, që të ndalet para vendkalimit të këmbësorëve derisa të lëvizin automjetet.

Më shumë artikuj

Të fundit