Ndyshon rezultati zgjedhor, këtu mund ta shikoni LIVE numërimin e votave

KQZ ka njoftuar se ka filluar të numëroj votat pas mbylljes së vendovotimeve.

Pas mbylljes së votimeve, Daka ka njoftuar se ka filluar numërimi i votave.

Në faqën zyrtare deri më janë numëruar mbi 21% të votave, ku prin LDK, që ndiqet nga PDK dhe VV.

Ky është linku ku mund ta shikoni LIVE numërimin.

https://rezultatet2019.org/Results.aspx?RaceID=1&UnitID=1&IsPS=0&Turnout=0&LangID=2