-0.1 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023

Në Kinë nis dhe përfundon spitali brenda 48 orëve

Rekomandime

Është hapur sot në Kinë spitali i veçantë për trajtimin e pacientëve me koronavirus. Stafe punëtorësh nga kompani të ndryshme dhe vullnetarë nga Vuhani, kanë punuar vullnetarisht për ndërtimin e këtij spitali, që është përfunduar brenda 48 orësh, shkruan DailyMail.

Spitali do t’i ketë 1,000 shtretër.

DailyMail shkruan se me të përfunduar ndërtimi i spitalit, pacientët kanë nisur të akomodohen menjëherë.

Më shumë artikuj

Të fundit