23.9 C
Pristina
Sunday, April 14, 2024

Nëna mori lule me vite nga djemtë e saj që i dinte të vdekur

Rekomandime

Dy vëllezër amerikanë John dhe Clarence Anglin ishin të burgosur në burgun famëkeq “Alcatraz”, dhe u bënë të vetmit që arritën të arratiseshin nga aty.

- Advertisement -

Mirëpo, pak ditë më vonë ata u shpallën të vdekur nga policia vendase, por ajo çka është më e çuditshmja këtu është se nëna e tyre çdo vit për vite me rradhë mori lule në emrin e tyre, në festën e nënës.

Megjithëse policia ishte e bindur se John dhe Clarence kishin vdekur, nëna e tyre besoi gjithmonë se ata me të vërtetë ia kishin sjellë lulet edhe pse kurrë nuk u vërtetua kjo gjë dhe ajo pas disa vitesh vdiq.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit