5.9 C
Pristina
Thursday, March 23, 2023

Nëse u thotë këto 5 fjali, atëherë duhet të bëni kujdes, partneri po u tradhëton

Rekomandime

Nëse keni dyshime se partneri juaj është jo besnik, do të ishte mirë që të mbani me vëmendje çdo fjalë që ai thotë. Konkretisht, ka disa deklarata që mund të zbulojnë se ai është jobesimtar dhe ka një dashuri tjetër përkrah jush.

Këto 5 fjali do t’i japin:

Nuk jam mirë, më mirë do të jem vetëm

Sigurisht, mund të ndodhë që ai të ketë një ditë të vështirë dhe të jetë jashtë shoqërisë, por nëse kjo ndodh shumë shpesh mund të jetë koha që të kemi një bisedë serioze me të.

Do të qëndroj pak më gjatë me shoqërinë

Një partner duhet të ketë liri, por nëse është bërë një rutinë e përditshme, është koha që të rishikoni marrëdhënien tuaj.

Nëse kjo sjellje nuk është e veçantë për të dhe krejt papritur ai fillon të dalë intensivisht, ekziston një sinjal i qartë se diçka nuk është në rregull.

Ju jeni duke imagjinuar gjithçka

Nëse keni provuar të flisni me të në lidhje me këtë temë, dhe përgjigjja e tij është gjithmonë e njëjtë: “Ju i keni menduar të gjitha”, supozimet tuaja ndoshta janë të mira.

Vetëm dikush që fsheh diçka nuk është i gatshëm të përballojë situatën ballë për ballë.

Jam në stres për shkak të punës

Shumë burra fajësojnë tradhtinë bashkëshortore të tyre duke përmendur kohën e tepërt të zyrës dhe stresin në punë si arsye.

Nëse, përveç kësaj, gjëra të tjera nuk funksionojnë midis jush, atëherë është pothuajse një shenjë e sigurt se ekziston dikush tjetër pranë jush.

Ai i thotë jo seksit

Ky është një alarm zgjimi.

Do të dëgjoni shumë rrallë nga një burrë që nuk i përgjigjet seksit. Nëse ai e ka refuzuar këtë ofertë disa herë, sinjali është më se i qartë.

Më shumë artikuj

Të fundit