20.3 C
Pristina
Saturday, April 13, 2024

Një lëvizje e pamenduar dhe mund ta rrezikoni jetën në Albi Mall

Rekomandime

Qendra Tregtare “Albi Mall” argëton mijëra njerëz për çdo ditë, por së fundmi aty dikush edhe mund të has në një rrezik të madh.

Në një vend ku lartësia është dhjetëra metra, parmaku mbajtës është i shkëputur fare nga muri dhe lehtësisht mund të bjerë ndokush, shkruan Reporteri.net.

Këtë gjë e ka raportuar një qytetar, i cili ka kërkuar kujdes, sidomos nga fëmijët. Ai kërkon që dikush t’i njoftojë menaxhmentin.

- Advertisement -

Sidoqoftë, videoja është realizuar sot dhe rreziku akoma është prezent, sidomos për fëmijët që shpesh shihen të mbahen në parmakët e kësaj qendre.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit