Njihuni me të moshuarit e fortë të Gjilanit, zgjohen në 5 të mëngjesit për të ushtruar

Disa të moshuar nga Gjilani, çdo ditë zgjohen në orën 05:00 të mëngjesit, për të bërë ushtrime te Pishat e Stanishorit, në këtë qytet.

Ajo që i veçon këta të moshuar është mosha e tyre, pozitiviteti dhe energjia që kanë.

Ekipi i T7 i është bashkangjitur këtij grupi për t’i parë se çfarë ushtrime bëjnë në çdo mëngjes, pasi ata janë mbi të 65-at, por ka edhe prej tyre që i kanë mbi 80 vjet.

Për më shumë detaje shikojeni videon e mëposhtme. /GazetaExpress/.