Numërohen mbi 12 mijë vota të mërgatës, VV thellon epërsinë

Thuajse ka përfunduar numërimi i votave të mërgatës në Qendrën e Numërimeve dhe Rezultateve.

Nga 13 mijë e 491 vota sa do të numërohen gjithsej,, tani janë numëruar mbi 12 mijë.

Lëvizja Vetëvendosje vazhdon të prij me 6341 vota. LDK ndodhet e dyta me 2034 vota ndërsa PDK’ja ka 1928 vota.

Koalicioni Nisma-AKR-PD ka 826 vota, AAK-PSD ka 541 vota.