19.7 C
Pristina
Tuesday, May 30, 2023

Pas Suharekës, edhe Deçani futet në garë për “rrethin më të bukur në Kosovë”

- Advertisement -

Të rekomanduara

Qëllimi për të evituar një kryqëzim rrugës me rrezik në Suharekë, ka shtyrë pushtetin komunal që të mos zgjedhë mjete.

Kështu, Komuna kishte ndërtuar një rrethrrotullim që dukej më komik sesa praktik, shkruan Reporteri

- Advertisement -

Ndërkohë, një tjetër punim i tillë ka hyrë në garë për rrethin më interesant në Kosovë. Në Deçan një rreth është ndërtuar nga goma.

Analisti Imer Mushkolaj ka publikuar një fotografi ku duket rrethi interesant që eviton një kryqëzim të rrugëve.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -