13.6 C
Pristina
Friday, June 9, 2023

Përfundon rinumërimi në QNR: Ky është rezultati final i NISMËS

- Advertisement -

Të rekomanduara

Në Qendrën e Numërimit të Rezultateve ka përfunduar rinumërimi i 1408 vendvotimeve me vendim të PZAP-it.

Pas këtij rinumërimi Nisma përfundimisht do të jetë pjesë e Kuvendit të Kosovës.

- Advertisement -

Nisma Socialdemokrate e kishte nisur me mbi 20 vota mbi prag procesin e rinumërimit të 1408 kutive. Partia e Fatmir Limajt ka arritur jo vetem ta ruajë këtë rezultat, por ta rris në 30 vota mbi prag dhe kështu pas rinumërimit Nisma edhe zyrtarisht do të jetë pjesë e Kuvendit të Kosovës.

Fatmir Limaj, Behgjet Pacoli, Endrit Shala, Haxhi Shala, Albulena Balaj dhe Mirlinda Sopi do të jenë deputetët e këtij koalicioni në legjislaturën e ardhshme.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -