-0.1 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023

Presidenti i Austrisë dhe Presidentja e Zvicrës, n’tren – economy class!

Rekomandime

Presidenti i Austrisë Alexander Van der Bellen dhe Presidentja e Zvicres Simonetta Sommaruga shihen në një tren në Vjenë.

Sipas administrate doganore, Zvicra në vitin qe shkoi ka eksportuar mallra me vlerë 242.3 miliard frangash apo sa 100 herë buxheti i Kosovës.

Më shumë artikuj

Të fundit