6.5 C
Pristina
Saturday, April 20, 2024

Qumili fyen aktorët e “katundeve” të Klinës e Malishevës: Kurrë në teatër s’kanë qenë para studimeve

Rekomandime

Sevdai Radogoshi, i njohur me nofkën “Qumili”, e ka dhënë një deklaratë kontraverse për sa i përket aktorëve nga fshatrat e Malishevës dhe Klinës.

Sipas Qumili, pjesa më e madhe e tyre nuk kanë qenë kurrë në teatër para studimeve.

- Advertisement -

“80 për qind 90 për qind me i pyet a ke qenë ndonjëherë ne teatër para studimeve. Ani do katunëve anej Klinës, Malishevës. Kurrë s’kanë ditë çka është teatri”, ka thënë Qumili në T7.

Ai ka shtuar se duhet të bëhet dallimi në mes të luajturit humor dhe të bërit humor.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit