19.7 C
Pristina
Tuesday, May 30, 2023

Rexhep Qosja: Isa Mustafa ka urdhëruar vrasje të studentëve shqiptarë

- Advertisement -

Të rekomanduara

Rexhep Qosja tregon mbi lëvizjen, që ka nisur në Kosovë, si  një ballafaqim me vetveten, duke ndaluar te figura e Isa Mustafës që duhej të ishte në gjyq, sipas Qosjes, për krimet që ka urdhëruar, ku Akademiku veçon 30 studentët e vrarë në protestat e ’90 dhe  e paralelizon atë kohë me protestat e sotme, që kanë përballë po njësoj Isa Mustafën.

“Njerëz me merita të luftës, njerëz të UÇK-së po qërojnë hesape me veten, e padëshiruar, nuk e dëgjoj lehtë këtë, por aq më e lehtë është që ne të ballafaqohemi me ata që kanë punuar kundër këtij populli dikur.-shprehet Rexhep Qosja.

- Advertisement -

Qeveria me të cilën ka qenë ky Isa Mustafa, ka urdhëruar të shuajë demonstratat e studentëve në vitin ’89 dhe në fillim të ’90-ës, ku herën e dytë janë vrarë  30 studente e 70 të tjerë janë plagosur.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -