30.7 C
Pristina
E shtunë, 2 Korrik, 2022

Rregullat nuk vlejnë për Policinë e Kosovës, tejkalojnë disa vetura në vijë të plotë

Rekomandime

Janë të thirrur për të vendosur rend dhe rregull në komunikacion. Por rregullat nganjëherë po thyhen edhe nga vetë ata që janë të obliguar t’i zbatojnë.

Bëhet fjalë për Policinë e Kosovës.

Këta të fundit sot kanë bërë shkelje në komunikacion. Në vijë të plotë, Policia e Kosovës me veturë zyrtare kryejnë tejkalim në magjistralen Pejë-Istog, duke rrezikuar kështu sigurinë në komunikacion.

E gjithë ngjarja është kapur nga ana e një qytetari.

Më shumë artikuj

Të fundit