Selmanaj për VV-në: Nuk duhet të lejojmë që dikush të vendosë pushtet absolut

0
101
Driton Selmanaj

Deputeti nga radhët e LDK-së Driton Selmanaj, tha se LDK është e bindur se alternative e vetme për koalicion është VV-ja.

Ai ka cekur se dje ne dy takimet e mbajtur në LDK janë dakorduar të i jepet edhe një shansë VV’së për bashkëpunim.

Sipas Selmanajt nuk duhet të vendoset për pushtet absolut, sipas tij duhet të ketë pushtet të balancuar.

“Si LDK jemi të bindur që alternative të vetëm kemi VV, dje në dy takimet që i keëmi mbajtur e kemi diskutuar që duhet të i japim edhe një shansë.

Përpjekja me të thënë unë jam fitues i zgjedhjeve është e gabushme sepse është mos njohuri e Kushtetutës. Nuk duhet të lejojmë që dikush të vendos pushtet absolut. Rezultati të lexohet drejt dhe pushteti të jetë i balancuar”, tha Selmanaj në emisionin “Click”