Serbëve u ‘djeg’ që Kosova e vendosi flamurin e saj në Kalanë e Artanës

0
157

SMediat beogradase kanë raportuar rreth një veprimi të institucioneve të Republikës së Kosovës në Novobërd.

Televizioni shtetëror, RTS, ka pasqyruar vendosjen e flamurit kosovar në një fortesë mesjetare të serbëve, e që në fakt është Kalaja e shqiptarëve të Artanës.

Flamuri gjigant mund të shihet përreth rrugës, transmeton Indeksonline

Ndërsa, pranë Kishës së Shën Nikollës është një tjetër flamur i Kosovës dhe disa tenda ushtarake.

Pamjet: