Shikojini mirë 5 eurot, ky lloj mund t’ju bëjë të pasur

0
141

Koleksionistët e parave kanë dhënë një lajm të mirë për të gjithë ata që përdorin monedhën euro.

Ata bëjnë me dije se në treg ndodhet një lloj kartëmonedhe e veçantë, me vlerë të lartë, e cila është në prerje 5-euroshe.

Kartëmonedha të tilla gjenden më rrallë dhe vlera e tyre është rritur ndjeshëm.

Nëse keni fat dhe posedoni një kartëmonedhë të tillë, mund të fitoni njëzet deri në njëqind herë më shumë se vlera e vërtetë.

Sidomos një seri e rrallë e kartëmonedhave mund të sjellë një shumë të konsiderueshme parash për pronarët e tyre.

Gjithçka që duhet të bëni, është të shikoni me kujdes numrat dhe shkronjat në këndin e sipërm të djathtë që janë të përshtatur në një shesh të kuq në foto.

Ato tregojnë serinë në të cilën është shtypur kartëmonedha.

Seritë e rralla përmbajnë 5 numra identikë (për shembull, 77777, 99999).