Shqiptarët përleshen në xhami

0
119

Gjatë ditës së premte në faljen e namazit të xhumasë në xhamin në fshatin Lisican, komuna e Plasnicës e cila gjendet në mes qytetit të Kërçovës dhe Prilepit ka ndodhur një përleshje fizike mes praktikuesve fetarë.

Sipas një video që është publikuar në Facebook, bëhet fjalë për disa qytetarë të përfshirë në përleshje.

Menjëherë pasi filloi përleshja është ftuar policia të cilët kanë ndërhyrë për të parandaluar, sipas SPB Kërçovë është ende duke u hetuar rasti për të zbardhur e gjithë ngjarja.