23.4 C
Pristina
Monday, June 5, 2023

Shqiptari blen quranin në treg, nuk u beson syve çfarë gjen në stomakun e tij

- Advertisement -

Të rekomanduara

Shqiptarët po kthehen në një popull mashtrues. Në çdo fushë të jetës ndeshesh me njerëz që vetëm të mashtrojnë.

Çfarëdo gjëje që të blesh në tregun shqiptar, 80 për qind është me hormone apo mall i skaduar – apo mall që nuk i dihet burimi.

- Advertisement -

Kështu ka ndodhur edhe me këtë blerës që kur ka blerë gjelin e ka gjetur stomakun e tij të mbushur me zhavor.

Ky është një truk për t’i shtuar kilet gjelit. Gjëra të tilla ndodhin shpesh në tregun shqiptar ku tregtari apo shitësi mashtron me produktin që shet.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -