Etiketë: Pal Lekaj

Shfletoni artikujt tonë ekskluzivë!

Ministri Lekaj, sot nënshkruan kontratat e para, në kuadër të projektit “Ndërtimi i rrugëve rajonale të Kosovës” financuar nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe...

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, sot (10.12.2019), nënshkruan kontratat e para në kuadër të projektit “Ndërtimi i rrugëve rajonale të Kosovës”, i...

I kërkuar

Profesori amerikan: Furnizimi i Serbisë me armë nga Rusia ka më shumë implikime politike sesa kërcënim ushtarak

Furnizimi i Serbisë me armë nga Rusia po konsiderohet...

Befason ministrja Albulena Haxhiu del në një serial televiziv

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu është shfaqur së fundmi...

Sinjale negative nga Franca për vizat: Kosova s’i ka plotësuar 95 kriteret e BE-së në mënyrë efektive

Franca, që po e udhëheq presidencën e BE-së, është...

Berisha: Rama u bë synet më 2013 në Topkapi

Ish-kryeministri Sali Berisha komentoi deklaratën e kryeministrit Edi Rama...

Abonohu