26.1 C
Pristina
Sunday, April 14, 2024

Vazhdon ikja e të rinjve nga Kosova për në Kroaci

Rekomandime

Kroacia është bërë destinacion i shumë kosovarëve gjatë këtij viti për të migruar.

Vendet e shumta të punës dhe pagat më të mira po bëjnë që shumë të rijnë të ia msynë Kroacisë.

Vetëm dje 13 të rinj nga qyteti i Kamenicës, saktësisht nga lagjja e Malësisë, kanë zbarkuar dje në Kroaci.

- Advertisement -

Kujtojmë që viteve të fundit ka pasur shifra alarmante të ikjes së të rinjvë nga Kosova, me destinacion kryesisht Slloveninë e Kroacinë.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit