Sunday, July 21, 2024

Veseli: Unë besoj tek rinia e Kosovës, obligimi im është të krijoj kushte pune

- Advertisement -
- Advertisement -

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, tha se para disa dite e ka vizituar Akademinë për Siguri Publike, që si institucion shtetëror po i bënë shumë krenarë.

“E përgëzova stafin akademik dhe administrativ të saj për punën e shkëlqyer që po bëjnë në përgatitjen e policëve të rinj dhe falënderova kadetët që kanë zgjedhur profesionin fisnik të policit”.

- Advertisement -

“Me të rinj të tillë, plot energji, të kualifikuar, të pakomprometuar dhe në nivel të lartë të detyrës dhe përgjegjësisë, lufta për sundimin e ligjit fitohet shumë më shpejt”, ka shkruar Veseli në Facebook.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura