Vodhën një ‘Orbit’: Dy vajza e një djalë nga Prishtina dënohen me 11 vjet burgim

Gjykata Themelore ka dënuar tre persona, dy vajza e një djalë me më shumë se 11 vjet burgim për një tentim grabitje, ku të dyshuarit arritën të marrin veç një çamçakëz, transmeton Gazeta Metro.

E gjithë ngjarja ndodhi në mars të 2018, kur E.D djalë dhe L.R vajzë tentuan të grabitin një dyçan në lagjën Kalabria.

Djali u dënua me 4 vjet edhe dhjetë muaj burg. Andaj, të pandehurit dhe mbrojtësit e tyre, assesi të pajtohen më dënimin.

“Vepra e parë “vjedhje në tentativë”, faktikisht ka mbetur në tentativë, ndërsa sa i përket mbajtjes së armës, ajo nuk ka qenë armë”, ka thënë mbrojtësi i të pandehurëve.

Për më shumë, ndiqni kronikën e Klan Kosova.