Zgjedhjet e 6 tetorit, Kryeministri Haradinaj thotë se taksa nuk hiqet deri në njohje

0
114

Qeveria e Ramush Haradinaj për Taksa deri në njohje, e cila zgjati për gati dy vite, ka arritur që të marrë disa vendime të rëndësishme për shtetin

Një ndër gjërat që kjo qëveri do të krenohet për shumë kohë është edhe vendimi për taksën 100 për qind Serbisë që bëri që Kosova të këtë sovranitet shtetërorë.

Gjatë vendimeve të Ramushit ishte edhe ndryshimi i ligjit për FSK-në që e bëri atë ushtri, duke rritur kështu siguri nacionale.

Krejt në fund, AAK hynë në zgjedhje të reja me moton “100 % shtet, 100 % ekonomi dhe 100% drejtësi”.