A e keni ditur që Halil Kastrati ishte në garë për deputet dhe sa vota i kishte marrë?

0
128

Halil Kastrati sot njihet në gjithë Kosovën si udhëheqës i shoqatës humanitare “Jetimët e Ballkanit”, ku shumë familjeve në nevojë po ju ndel në ndihmë.

Por dikur Kastrati duket se nuk ka qenë aq i njohur, pasi ai nuk ka arritur të merrte votat e nevojshme për tu bërë deputet i Kuvendit të Kosovës, shkruan Magazina.al

Kastrati i cili sot merret me humanizëm, në vitin 2014 kishte provuar vetën në politikë, ai ishte pjesë e listës së AKR-së së Behgjet Pacollit, por në garën për deputet kishte marrë vetëm 1,111 vota, të pamjaftushme për ta zën një ulëse në Kuvend.

Sigurisht që sot gjërat kanë ndryshuar dhe falë humanizmit, ai njihet gjithandej dhe po të garonte tani si deputet me siguri do t’i linte mbrapa me vota edhe shumë politikanë të njohur.