Adelina: Ofroj 500 euro që dikush të më lë shtatzënë (Foto)

0
129

Ka raste që statuset në rrjetin social Facebook na lënë me gojë hapur. I tillë ka qenë edhe statusi i një vajze.

Ajo quhet Adelina Albu dhe në statusin e saj kërkon një djalë, i cili duhet ta lëri shtatzënë. Madje ajo ofron edhe 500 euro për djalin.

Të gjesh një mashkull nuk është problem, por të gjesh një mashkull që do fëmijë është problem i madh. Për mos humbur kohë me lidhje të pashpresa, unë ofroj 500 euro që dikush të më lëri shtatzënë. Ju kënaqeni dhe unë mbetem shtatzënë”,- ka shkruar Adelina.

Vajza është nga Rumania dhe kërkon që ofruesi potencial të bëjë testin për të parë nëse ai ka sëmundje gjenetike, si dhe të pranojë që nuk do të kërkoj të drejtat e atësisë mbi fëmijën.