Agjentët e Intelegjencës Ruse po qëndrojnë në Kosovë: Planifikojnë trazira në Prizren

0
235

Në mesin e disa sërbeve që marshuan të enjten në Graçanicë për të përkrahur Kishën Ordotodkse në Mal të Zi, janë edhe tre rus. Njëri prej tyre erdhi me detyrë speciale për të nxitur trazira në Kosovës, transmeton Gazeta Metro.

Për këta pjesëtarë të strukturave të Intelegjences Ruse janë në dijeni edhe autroritet në Kosovë.

“Është duke u planifikuar një fushatë me pretekst të ‘Mbrojtjes së shtyllës së ortodoksisë në Prizren’ dhe rritjen e aktivitetit në Prizren. Të martën mbahet një takim i peshkopit Teodosije me misionet diplomatike dhe ka gjasa që në Prizren të bëjnë përpjekje për trazira”, thuhet nga autoritetet e vendit.

Një burim ka treguar edhe rrugën se si ka hyrë spiuni rus në Kosovë me dokumente të falsifikuara si punonjës i një misioni ndërkombëtar që gëzon imunitet.

Ndiqeni më poshtë raportin e plotë të Klan Kosova.