1.3 C
Pristina
E hënë, 28 Nëntor, 2022

Ambasada Gjermane dhuron 100,000 euro për Gratë e Krushës

Rekomandime

Ambasadori gjerman në Kosovë, Christian Heldt përmes një postimi në twitter, ka njoftuar se Gjermania tashmë ju dhuron gati 100,000 euro grave të Krushës, për t’i ndihmuar që t’i përmirsojnë gjërat pas rënies së zjarrit.

Amabasadori Held e ka konsideruar këtë ngjarje si një përallë e ringjalljes dhe të forcës së gruas Kosovare.

Heldt ka dhënë gjithashtu edhe lëvdatat për ajvarin të cilin e prodhojnë gratë e Krushës duke ia rikujtuar diasporës se kishin premtuar që ta promovojnë ajvarin kosovar në një publik sa më të gjerë.

Postimi i plotë:

So impressed visiting #Krusha cooperative together with @giz_gmbh. Happy we could say Germany now brings almost €100.000 to get things up & running after the terrible fire. Will remain engaged for this project meaning so much more: A tale of rebirth and the strength of Kosovar women.

Më shumë artikuj

Të fundit