11.7 C
Pristina
Tuesday, March 5, 2024

Ambasadori Kosnett: Prioritete për Kosovën janë edukimi dhe rinia

Rekomandime

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philip Kosnett, ka thënë se prioritete për Kosovën duhet të jenë edukimi dhe rinia.

Kosnett ka thënë kështu përmes një postimi në rrjetin social Twitter.

“I lumtur të shoh industrinë e filmit dhe studentët që bashkëpunojnë gjatë shfaqjes së filmave nga projekti i Qendrës Kinematografike Kosovare. Edukimi dhe rinia janë prioritete për Kosovën, kjo është një mënyrë për të inspiruar të rinjtë gjatë rritjes së industrisë së filmit”

Më shumë artikuj

Të fundit