Apel: Arbenita ka tumor, i duhet urgjentisht ndihma juaj

Arbenita Smaili nga Prishtina ka më tepër se një vit që është diagnostikuar me tumor në gjuhë, fyt dhe nofull. Deri sot ajo ka bërë radiokimioterapi, por asaj i duhet të vazhdojë me kimioterapi edhe për një periudhë të gjatë kohore, e cila nuk gjendet në Kosovë.

Këtë terapi asaj i duhet ta vazhdojë në Shkup, e të cilat kanë çmim shumë të lartë dhe të papërballueshëm për familjen.

Ajo gjithashtu merr edhe ushqimin special, që nuk gjendet në Kosovë bashkë me shumë medikamente e që kanë çmim të lartë.

Arbenitës i duhet ndihmë, ndërsa për çdo informatë kontaktoni në numrin e familjes +38349199105

Numri i xhirollogarisë për ta ndihmuar atë është: 1501001012330053

Arbentitën mund ta ndihmoni duke dërguar edhe SMS në numrin që ndodhet në këtë fotografi.

Familja ka kërkuar që ky lajm të shpërndahet sa më shumë në mënyrë që ta shohin të gjithë personat që kanë mundësi për ta ndihmuar Arbeniten të shërohet.