Bekë Berisha publikon listën, tregon sa vota kanë fituar kandidatët e AAK-së dhe PSD-së në Istog

Kandidati për deputet, Bekë Berisha, ka publikuar një listë të votave në Istog të kandidatëve për deputetë nga koalicioni AAK – PSD. Ai thotë se kjo listë është 98 për qind e saktë.

Sipas kësaj liste, Ramush Haradinaj që ishte numër 1 në listë, ka marrë 2909 vota.

Numri 9, që është Donika Kadaj Bujupi duket se ka marrë 1164 vota, transmeton Express.

Kandidati për deputet nga Istogu, Gani Dreshaj ka marrë 2456 vota, ndërsa Bekë Berisha me numër 44 në listë ka marrë 2323 vota.

Më poshtë mund ta gjeni listën e plotë që e ka publikuar Berisha.