Bekim Haxhiun e presin në Prekaz me këngë e sharki

0
126

Sot, Bekim Haxhiu kishte shumë takime në të gjithë Kosovën : Mitrovicë, Obiliq, Vushtrri. Ndërsa në mbramje u prit në Prekaz me këngë dhe sharki.

Ky është postimi i tij i plotë në Facebook:

“Takime me miq e shokë në Obiliq dhe Vushtrri. Takimin për sot e përfunduam në Prekazin heroik, me kang dhe sharki.

Kudo që shkoj, e gjej përkrahjen për projektin e kryeministrit ne ardhje z. Kadri Veselit dhe vlersim të punēs time si deputet”.