-0.6 C
Pristina
E martë, 31 Janar, 2023

Besimtarët myslimanë kremtojnë Kurban Bajramin, Xhamitë në Kosovë, po ruhen nga policia

Rekomandime

COVID pamundëson faljen e namazit të Bajramit, apel që të shmangen edhe vizitat familjare.

Me vendim të Qeverisë së Kosovës dhe Bashkësisë Islame të Kosovës, sot nuk është falur Kurban Bajrami.

Vendimi është marrë si masë për mospërhapjen e mëtutjeshme të pandemisë COVID-19.

Por disa qytetarë mësynë xhamitë të premten në mëngjes, ku u pritën nga Policia dhe u kthyen pas.

Më shumë artikuj

Të fundit