Bomba e Milot Rashicës, çon në këmbë gjermanët

Ylli i kombëtares së Kosovës, Milot Rashica, është mjeshtër i madh i lojës.

Ai shënon në minutën e 9-të për epërsinë e Werderit me rezultat 1:0 kundër Freiburgut.

Ai me një veprim të burkur futet në 16-sh dhe me një mjeshtri të rrallë plason topin në këndin e majtë të portës rivale.

Rashica çon në këmbë gjermanët, Werder avancon me 1:0.