Çfarë kishte paralajmëruar Kadri Veseli në rast se fiton Albin Kurti?

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli kishte paralajmëruar kohë më parë rrezikun eventual në rast të marrjes së pushtetit nga Lëvizja “Vetëvendosje”.

Në një seancë të Kuvendit, ai kishte thënë se Kosova do t’ia sheh sherrin qeverisjes Kurti.

“Mos të çmendemi për karrige. Bani 61 ki mu bo kryetar dhe kravata ka met nejt ma mirë si kryeministër. Sherrin ka me ta pa Kosova ki me kthy Serbninë në Kosovë. Dhashtë Zoti që ndonjëherë ta marrin këta pushtetin, e zezë do të jetë për Kosovë”, ishte shprehur Veseli.

Shikojeni videon: