Cili vend konsumon më së shumti birrë?

0
93

Cili shtet konsumon më së shumti birrë?

Përgjigja e kësaj pyetjeje është mjaft interesante – Republika Çeke.

Kjo sipas të dhënave të publikuara nga The Economist në raportin World In Figures.

Shumëkush mund të mendonte që Gjermania është e para në këtë aspekt, por Gjermania dhe Austria renditen në vendin e tretë dhe të dytë, respektivisht.

Polonia radhitet e katërta, ndërsa Rumania e pesta.

Të dhënat për konsumimin e birrës në vendet tjera mund t’i gjeni këtu.