-0.1 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023

Çmimet “astronomike” në Kosovë: Katër drunjë të shkurtuar 4,79 euro

Rekomandime

Një qytetari nga Dragashi katër drunj të shkurtuar i kanë kushtuar 4.79 euro centë në pikën e “Viva Fresh”-it në Dragash.

Në etiketën e thesit me katër drurë shkruan se kjo sasi është “0.022 m3 dru”.

Ai, pasi i ka blerë këta katër drunj, ka shkrepur një fotografi dhe ka bërë një koment ironik:

“Ishalla nuk ndien kamini im se në shenjë proteste ma mbush dhomën tym!”

Se a është i lartë ky çmim i drunjve, vlerësojeni vetë.

Më shumë artikuj

Të fundit