-0.1 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023

Daçiq sheh ëndrra me sy çelë thotë se nuk di çfarë ka ndodhur dje me Bislimin, ai është qytetar yni

Rekomandime

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq, ka folur në lidhje me ngjarjen e djeshme kur zëvendëskryeministrit të Qeverisë së Kosovës, Besnik Bislimit, iu ndalua shkuarja në Beograd, ku ishte dashur të merrte pjesë në dy konferenca, dje dhe sot.

Në një bisedë në televizionin serb “Pink”, ai u përgjigj se nuk dinte asgjë për këtë, “as ku apo pse shkoi Bislimi”, ndërsa të njëjtin e quajti “qytetar të Serbisë”.

“Bislimi është qytetar yni dhe unë nuk mund të merrem me këto çështje të brendshme, nuk jam më ministër i Punëve të Brendshme”, tha Daçiqi, duke ëndrruar.

“Ekziston një mekanizëm (për paralajmërimin e vizitave) pikërisht që të mos ketë probleme të tilla”, tha ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq.

VIDEO/ Serbia e kthen prapa në Kosovë zëvendëskryeministrin Besnik Bislimin

 

Më shumë artikuj

Të fundit