6 C
Pristina
Thursday, March 23, 2023

Valon Syla pas vendimit për targat: A u çpordhët a?

Rekomandime

Gazetari Valon Syla, ka komentuar, modifikimin e vendimit të Qeverisë, ku Kryeministri Kurti e kumtoi, se nga 1 nëntori do të ketë vetëm “qortim”, kurse konfiskim të targave tek në muajin prill.

Syla, ka pyetur Qeverinë, në stilin e tij, “a u çpordhët a?” si dhe i ka quajtur “fmiaqa”

Statusi i Sylës:

“A u çpordhët a?

Kush po ju mëson kështu? LDK’ja e dëgjueshme a. E more fmiaqa.

Kurti sun’ e majti me SBASHK e pe mban me diplomaci amerikane.

Këtu kallxon që s’ka intelegjencë emocionale. Se kish leshu pej në fillim e i kish mbet bile nderi e konstruktiviteti. Tash i bjen që i ka zhyt të brendshmet pandershëm ky ‘Napoleon Baba’ i jonë, Albin Kurti me gjyks të pulës.”

Më shumë artikuj

Të fundit