Sunday, July 21, 2024

Deçanasi gjen në oborr diçka që e shashtrisi, frikësohet të qëndrojë në shtëpi

- Advertisement -
- Advertisement -

Ahengjet familjare po vazhdojnë të festohen me armë. Kjo dukuri po i shqetëson qytetarët duke mos qenë të sigurt as në shtëpitë e tyre.

Një qytetar nga Deçani ka shpërndarë disa fotografi në Facebook ku shihet se një plumb qorr ka përfunduar në zorrën për ujitje në oborrin e tij.

“Ja sa jemi të sigurt në shtëpitë tona! Gazmendet familjare dhe dasmat duhet festuar me zemër dhe jo plumba! Këtë plumb, sot e gjata në oborrin e shtëpisë time dhe sinqerisht u shqetësova për fëmijët e mi”, ka shkruar ai.


Ndryshe, janë të shpeshta rastet kur Policia ka arrestuar persona që kanë përdorur armë në festa.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura